Abovo Media vermeld in RECMA-rapport

12-09-2018 (08:47) - Bureaus

Mediabureau heeft Abovo Media dit jaar voor het eerst een plaats ingenomen in het RECMA-rapport. RECMA is het wereldwijd opererende onderzoeksbureau dat mediabureaus evalueert op basis van kwalitatief en kwantitatief onderzoek.


Commercieel directeur Remko Poggenklaas is zeer tevreden met de notering: “Het is een prachtige aanbeveling dat Abovo Media, als enig onafhankelijk mediabureau in Nederland, een plek heeft in het rapport van een gerenommeerd onderzoeksbureau als RECMA. Bovendien is deze notering voor huidige en potentiële opdrachtgevers een goede bevestiging van hun keuze en geeft het hen meer inzicht in het gedrag en de prestaties van ons mediabureau.”


Opvallend aan de resultaten van Abovo Media is dat het bureau de op één na grootste stijging in omzet vertoont. “Waar de markt het afgelopen onderzoekjaar gemiddeld een groei van 5,7% aan plaatsingen vertoonde, tekende Abovo Media voor een stijging van 19%.


RECMA beoordeelt en publiceert regelmatig de prestaties van mediabureaus op diverse onderdelen. “Wij zien dan ook uit naar de volgende onderzoeksresultaten”, aldus Poggenklaas.

 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch