Ace neemt digital product agency Label A over

Ace neemt digital product agency Label A over

27-09-2021 (06:00) - Bureaus

Digital product agency Label A treedt per vandaag toe tot Ace. Met de overname bouwt de bureaugroep verder aan haar geïntegreerde propositie van Connected Brands. Waarbij het draait om het verbinden van merken, mensen en business over alle contactmomenten heen. Met de komst van Label A telt Ace zo’n 300 medewerkers, met kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

 Rogier IJzermans, CEO Ace: “Met Ace bouwen we voortdurend door aan ons geïntegreerde aanbod voor merken. We geloven in de mix van merk, marketing en product. En met name die laatste is cruciaal om een rol van betekenis te kunnen spelen in de dagelijkse routine van mensen. Label A is een van de beste digital product bureaus van Nederland, met een geweldig team van creatieve techies die geloven in de kracht van samenwerking en die impact willen maken in de wereld van morgen. Label A voegt een unieke energie en expertise toe aan de bestaande bureaus binnen onze groep.”
 
Floris van Lohuizen, Managing Director Label A: “Ons doel is altijd geweest om van Label A hét toonaangevende bureau op het gebied van digital products & services te maken. We willen met onze producten de levens van eindgebruikers verrijken en daarmee onze klanten een relevante positie geven bij hun doelgroep. De meest succesvolle producten vloeien voort uit de nauwe samenwerking van verschillende expertises en disciplines. Zo hebben we bij Label A vanaf dag één gewerkt. Ace is een fantastische vervolgstap voor ons, omdat dit hier allemaal samenkomt. Een volledig aanbod van expertise, met de beste bureaus uit de markt. Naar de sterren en daar voorbij!”
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch