Allianz en Allsecur verzekeren zich van LEWIS

12-04-2018 (12:05) - Bureaus

LEWIS is verantwoordelijk voor alle PR-activiteiten voor Allianz en voor zustermerk Allsecur. Eerste opdracht is de ondersteuning van een nieuwe campagne van Allianz die zich richt op ondernemers en ZZP'ers. Ook gaat LEWIS voor Allsecur aan de slag met een campagne richt zich op de toekomst van mobiliteit, waarbij de voorlichting van consumenten een grote rol speelt.


Ron Adams, Head of Brand & Media Benelux van Allianz en Allsecur: “De vaart waarin technologie en daarmee de maatschappij zich ontwikkelt, is van grote invloed op de manier waarop bedrijven en consumenten zich moeten verzekeren”, zegt Ron Adams, Head of Brand & Media Benelux van Allianz en Allsecur. Wij kijken uit naar succesvolle campagnes waarin wij samen met LEWIS duidelijk zichtbaar maken wat de impact is van deze veranderingen.”


Vera Kops, General Manager van LEWIS Nederland: “Wij zijn blij met het feit dat een van de grootste verzekeraars ter wereld voor LEWIS kiest. Beide merken passen erg goed bij ons portfolio en we zien mooie kansen om zowel Allianz als Allsecur te ondersteunen bij hun ambities op PR-gebied.”

 

grote spelers

Allianz is een van de grootste spelers ter wereld op het vlak van verzekeringen en financiële dienstverlening. In Nederland ligt de nadruk op verzekeringen voor ondernemers en ZZP’ers. Allsecur is specialist in autoverzekeringen en richt zich daarmee uitsluitend op de consument, met de nadruk op deskundig advies en excellente service. 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch