Auke van Rossum creatief directeur bij Kumpany

Auke van Rossum creatief directeur bij Kumpany

05-01-2021 (13:41) - Bureaus

Auke van Rossum is sinds deze week aan de slag gegaan als creatief directeur van merkactivatiebureau Kumpany. In zijn nieuwe rol is hij verantwoordelijk voor de strategie en creatie van zowel online als live merkactivaties. Tevens is hij creatief eindverantwoordelijk voor het in 2018 gelanceerde videolabel BetterMatter. Van Rossum werkte hiervoor bij Het Bureau van Talpa Network, voorheen Brand New Telly Industries.

Nadat Van Rossum als creatief voor verschillende bureaus heeft gewerkt, ging hij in 2013 bij Brand New Telly Industries aan de slag – de agency die in 2019 door John de Mol werd overgenomen. Gedurende deze periode was Auke verantwoordelijk voor diverse campagnes, zoals de Lexus Urban Art tour, de ING Mobile Open en Sourcy laarsjes. Ook nam hij de regie op zich voor de TVC’s van Subway, VoetbalTV en Pathé Thuis.

Auke van Rossum: “Ik heb heel veel zin om aan de slag te gaan met het team bij Kumpany, een bureau wat al twintig jaar meedoet aan de top. Als we straks met z’n allen weer naar buiten mogen, speelt merkactivatie een mega belangrijke rol. De behoefte om ons weer verbonden te voelen is dan sterker dan ooit. Merken spelen daar een grote rol in op activatieniveau, zowel online als live. Met de getalenteerde groep van Kumpany hoop ik een zomer tegemoet te gaan met toffe activaties voor topmerken als NS, VodafoneZiggo, Holland Casino en Nespresso.”

 

 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch