Brand Creatives wint pitch Rijksuniversiteit Groningen

05-10-2017 (17:31) - Bureaus

De komende twee jaar mag het jonge reclamebureau Brand Creatives (met een gemiddelde leeftijd van 28) gaan werken aan de lancering van de Campus Fryslân. Het bureau won de pitch van de Rijksuniversiteit na een uitgebreide bureau-oriëntatie.


‘‘Brand Creatives is een bureau met een enorm aantal retailklanten, waar we zeer trots op zijn. Een eenzijdig portfolio heeft ook risico’s, die wij met het toevoegen van enkele foodmerken al aardig hebben kunnen opvangen. Het mogen toevoegen van de Rijksuniversiteit Groningen geeft ons als bureau opnieuw de kans ons portfolio te verbreden.’’


pitchen op grotere projecten

De winst van de pitch geeft volgens oprichter Bennie Bus duidelijk de nieuwe route van Brand Creatives aan; ‘‘Na zeven jaar zijn we in de positie dat we een goede basis hebben en dus mee kunnen pitchen op creatievere en grotere projecten, waardoor voor mij als creative een droom is die uitkomt’."


Brand Creatives (voorheen Brandreclame) is een jong succesvol reclamebureau uit Groningen dat met een jonge groep bevlogen creatieven werkt voor grote accounts zoals: CoolCat, BNNVARA, Scapino, Ziengs, Remia, Hypotheker, Steve Madden, SMEG, Canei, Marne Mosterd, Brandfield, Sapph, Bauhaus, UGGS, Unicef en Be One.


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch