Brandfirm aan de slag voor Blokker, NIPO en Diks Autoverhuur

30-11-2018 (15:42) - Bureaus

Online marketingbureau Brandfirm gaat aan de slag voor onder meer Blokker, NIPO en Diks Autoverhuur. Andere nieuwe klanten van het bureau zijn GOOSE VPN, Rutgers Stichting en Cityhub.
 

Christiaan Pol, directeur van Brandfirm: “We zijn verheugd met deze nieuwe opdrachtgevers. We verstevigen zo ons diverse portfolio, met bekende en vertrouwde merken als Blokker en digitale uitdagers, zoals het technologie-gedreven hotel Cityhub. Het laat zien dat startups en grote MKB-bedrijven vertrouwen hebben in onze dienstverlening, die we met onze SEO-dienstverlening helpen om te groeien.”
 

SEO-optimalisatie

Brandfirm zal Blokker helpen met SEO-optimalisatie. Voor GOOSE VPN richt het bureau zich op advertising en SEO. Diks Autoverhuur wordt geholpen op het gebied van SEO en NIPO met technische SEO. Brandfirm droeg daarbij bij aan de Ben je oké?-campagne van Stichting Rutgers met Social Advertising. Tech-hotel Cityhub wordt door Brandfirm geholpen met social media advertising.
 

Over Brandfirm

Brandfirm bestaat uit 27 online marketing-specialisten. Brandfirm is Google Premier Partner, heeft een beoordeling van een 9,7 en vier Dutch Search Awards nominaties op zak. Brandfirm werkt onder meer voor Twinkle Top 100 webshops als BandenConcurrent, 4Launch en Kamera Express.
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch