Budi Gonzales de Chaves nieuwe MD Cheil Amsterdam

22-09-2020 (10:26) - Bureaus

Cheil Benelux onderstreept met het aantrekken van Budi Gonzales de Chaves als nieuwe MD haar ambities. Het 58 man tellende bureau, dat onder meer werkt voor Samsung en de overheid, heeft als doelstelling om binnen 5 jaar bureau van het jaar te worden.
 
Gonzalez de Chaves: “Cheil is echt een fantastisch bureau. Te weinig mensen weten dat nog. De kennis en kunde op het gebied van strategie & creatie, data & digital en retail is echt van een heel hoog niveau. Het is een zeer gezond bureau, met niet alleen goede maar ook hele leuke mensen. De doelstelling die we hebben geformuleerd is helder. Een feest om te helpen om dit te verwezenlijken.”
 
Thijs de Boer, ECD van Cheil: “We hebben de afgelopen jaren mooie stappen gezet als bureau. Creatief en zakelijk. Goud en brons in Cannes, het winnen van een aanzienlijk aantal overheidspitches. Maar misschien veelzeggender: mensen willen hier graag werken. We zijn leuk én ambitieus en willen nu versnellen. Het aantrekken van Budi gaat ons daarbij helpen. Ik heb in het verleden veel met hem gewerkt en ben heel blij met zijn komst”.
 
Gonzalez de Chaves begint op 1 oktober bij Cheil en volgt Mariska Kloezen op. Hij heeft de afgelopen 5,5 jaar bij Wunderman Thompson gewerkt.
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch