Conclusion en digital agency 4NG bundelen hun krachten

Conclusion en digital agency 4NG bundelen hun krachten

05-10-2021 (11:36) - Bureaus

IT-dienstverlener Conclusion en fullservice digitaal bureauplatform 4NG gaan een partnership aan. Samen met Conclusion kan het buy-and-build platform van 4NG versneld doorgroeien, zowel autonoom als door het aansluiten van nieuwe digitale agencies. Met de autoriteit en omvang van 4NG geeft Conclusion haar digital experience propositie een forse impuls, waardoor klanten profiteren van een nog completere dienstverlening op het gebied van digital business transformatie.

4NG richt zich als agency op digital strategy en conceptualisatie. Daarnaast biedt het bureau een full service dienstverlening met focus op development en techniek. Het bedrijf bestaat uit zes labels: 4net interactive, Brainbrothers, Nextfields, PossibilIT, Arlanet en Netvlies. Deze bedrijfsinrichting sluit naadloos aan op de strategie en werkwijze van Conclusion. Met het meerderheidsbelang in 4NG voegt Conclusion 200 digitale experts, 1.000 freelancers, ruim 150 klanten en 4 kantoren toe aan de organisatie. 4NG blijft als autonome organisatie opereren.
 
Engbert Verkoren, CEO bij Conclusion: "Deze samenwerking is een lang gewenste uitbreiding van onze digital experience propositie. Deze expertise is cruciaal voor al onze klanten die het verschil willen maken met onderscheidende klantbediening. 4NG is een van de meest toonaangevende en snelst groeiende platformen in Nederland. Zij krijgen dan ook een leidende rol binnen Conclusion voor al onze digital experience activiteiten. Door de toetreding van 4NG zijn we weer beter in staat om onze klanten samenhangende oplossingen te bieden voor hun grotere en complexere uitdagingen."

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch