Conversationals na twee dagen aan de leiding in 2e poll NKOTB

Conversationals na twee dagen aan de leiding in 2e poll NKOTB

17-02-2021 (08:45) - Bureaus

Na twee dagen laat een voorlopige tussenstand van de tweede poll New Kids on the Block zien dat Conversationals & Seamly met 40% van de stemmen de leiding pakt.  Ovide Agency manifesteert zich nadrukkelijk als runner-up. Daarnaast werkt ook Blooming Stories hard aan een goede tussenscore. Maar we zijn er nog niet, want de race in deze tweede poll is pas vrijdag 19 februari om 17.00 uur gelopen. Stem dus vandaag nog op de homepage op je favoriete bureau in deze tweede poll! 
 
De bureaus die in aanmerking kwamen voor de Considerationlist SAN New Kids on the Block 2020 voldoen alle 24 aan de volgende criteria:
> maximaal 3 jaar oud (volgens inschrijving KvK);
> 'here to stay' in de zin van innovatief/vernieuwend;
> werk & klanten die ertoe doen.
 
Gedurende drie weken vinden de enquetes in drie clusters plaats op fonkonline. Bureaus worden niet in alfabetische volgorde, maar ad random in één van de drie clusters opgenomen.
 
De 15 bureaus die de meeste stemmen hebben weten te vergaren, verdienen een plek op de Longlist voor een SAN Accent. De eerste enquete sloot op12 februari. qontent matters was de winnaar van de eerste poll. De tweede enquete loopt nog tot en met 19 februari; de derde enquete volgt in de week van 22 februari tot en met 26 februari.
 

Longlist bekendmaken

De definitieve Longlist SAN NKOTB die is samengesteld uit de 15 best scorende bureaus uit de drie polls, wordt op maandag 1 maart bekend gemaakt.
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch