Dennis van Vugt Managing Director Born05

10-09-2021 (11:34) - Bureaus

 

Co-founder van Born05 Dennis van Vugt is de nieuwe Managing Director van Born05. Hij volgt Edward Knol op die het bureau de afgelopen twee jaar succesvol door de corona-crisis heen leidde. Dennis was de afgelopen tien jaar creatief directeur bij Born05 en is vastberaden om het bureau nationaal én internationaal door te ontwikkelen als digital branding agency.
 
Van Vugt staat bekend om zijn eigen signatuur, intense betrokkenheid en focus op betekenisvol werk. Naast Born05 was hij onder meer jarenlang actief als vice-voorzitter van SIRE, waar Born05 in 2020 onder zijn creatieve leiding de campagne ‘Laten we het daar eens over hebben’ ontwikkelde.
 
“In de afgelopen jaren heeft Dennis als creatief directeur van Born05, het bureau klaargestoomd naar digital branding agency.”, zegt Rogier IJzermans, CEO van Ace (het moederbedrijf van Born05). “Met Dennis als  MD gaat Born05 een meer inhoudelijke koers varen, wat past bij de volwassenheid van het bureau en bij de tijdgeest in de markt. Intrinsiek gedreven mensen en projecten maken momenteel het verschil, en Dennis is wat dat betreft one-of-a-kind. Ik ken hem als een inhoudelijk leider, die als geen ander weet hoe hij sterke teams moet bouwen om echte impact voor merken te realiseren. Altijd vanuit het hart. Ben trots op deze stap.”
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch