Derde en laatste poll SAN New Kids on the Block live. Stem mee!

12-02-2019 (12:23) - Bureaus

Welke bureaus op de Considerationlist 2018 verdienen in aanloop naar de uitreiking van het SAN New Kids on the Block Accent een plek op de Longlist? Daarover wordt op fonkonline gedurende drie weken in 3 polls gestemd. Je kan nù in de derde en tevens laatste ronde op de homepage van FONK stemmen op je favoriete bureauDeux Agency, HERC the agency, Maak, Monty the Gamification companyNEEW, System 1 Agency, Qindle of The Humblebrag.


criteria Considerationlist

De bureaus van de Considerationlist 2018  SAN New Kids on the Block 2018 die nu strijden om een plek op de Longlist,  voldoen aan de volgende criteria:
 
* maximaal 3 jaar oud (volgens inschrijving KvK); 
* 'here to stay' in de zin van innovatief/vernieuwend; 
* werk dat ertoe doet en klanten die ertoe doen.


3 enquetes 

Gedurende drie weken vinden de enquetes in drie clusters plaats op fonkonline. Bureaus worden niet in alfabetische volgorde, maar ad random in één van de drie clusters opgenomen. De 15 bureaus die de meeste stemmen hebben weten te vergaren, verdienen een plek op de Longlist voor een SAN Accent. De huidige derde enquete loopt tot en met 18 februari
 

Longlist tot zover

Zo ziet de Longlist na twee polls er op dit moment uit (op alfabetische volgorde):

5PM 
Activation Heroes
B.R.A.I.N. Creatives
BZTRS Agency
Pünktlich.
TDE
Wavyr


kanshebbers

De volgende bureaus zijn na de eerste twee rondes nog in de race voor een positie op de Longlist: New Rivets en Megawatt Advertising haalden in de eerste poll net niet genoeg stemmen en in de tweede poll is het nog even afwachten voor Beaker en Mororrr. Na afloop van de drie polls maken we bekend welke van deze bureaus voldoende stemmen hebben vergaard om alsnog door te gaan naar de volgende ronde. 

 

Whatsapp interviews

Vanaf 7 februari verschijnen er wekelijks Whatsapp interviews met bureaudirecteuren van de bureaus die de meeste stemmen in de verschillende rondes hebben vergaard.


Stem nu op de homepage van fonk en maak je keuze uit de derde reeks van 8 bureaus op de Consideratiolist SAN New Kids on the Block 2018!

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch