Dit zijn de vijftien bureaus op de Longlist SAN New Kids on the Block 2020

01-03-2021 (07:00) - Bureaus

In drie polls hebben de lezers van FONK hun keuze bepaald. Tot het laatste moment hebben de bureaus om hun stem gestreden en daardoor bleef het bijzonder spannend welke vijftien bureaus er uiteindelijk op de Longlist zouden komen te staan. Maar: dit zijn ze!
 
In alfabetische volgorde:
 
Blooming Stories
Brandvuur
Conversationals & Seamly
Digital Growth Agency
DOOP
Forty
Green Food Lab
Maze-One
Megawatt Digital Agency
MORGENFRISK
Ovide Agency
Qontent matters
Studio Studio
The Robins
Tom Orrow
 
In editie 305 van FONK Magazine kun je uitgebreider kennis maken met de genomineerde bureaus van dit jaar. Geen abonnement? maak dan nu gebruik van de mogelijkheid om FONK de eerste drie maanden gratis te lezen!
 

Op weg naar de Shortlist

Deze 15 bureaus van de Longlist worden door de Hoofdjury beoordeeld aan de hand van de in te sturen White Papers, de publiciteit in FONK en hun websites. De Hoofdjury SAN NKOTB komt op 23 maart bijeen bij B&BA om de 15 bureaus tegen het licht te houden en te bespreken. Hierna volgt een stemming waaruit de Shortlist van 6 bureaus wordt samengesteld.
 

Presentaties & Finalisten

Op 20 april geven de 6 kandidaten een presentatie - ook bij B&BA te Vreeland - voor de Hoofdjury (9 personen) en de vakjury bestaande uit circa 15 adverteerders/SAN juryleden. Beide jury’s leggen hun oordeel vast in een persoonlijk juryformulier. De weging is 50% Hoofdjury en 50% Vakjury. De 3 Finalisten worden op 20 april ter plekke bekend gemaakt, maar op 27 mei 2021 wordt - tijdens de uitreiking van de SAN Accenten 2020 in Studio 21 in Hilversum - pas bekend welk bureau met het SAN New Kids on the Block Accent 2020 aan de haal gaat.
 

 

Media

Marketing

Economisch