Dr. Oetker start samenwerking met Lijm Amsterdam

28-07-2020 (10:45) - Bureaus

Dr. Oetker en Lijm Amsterdam gaan samenwerken. Het Amsterdamse bureau wordt verantwoordelijk voor alle social activiteiten van Dr. Oetker Pizza.
 
De twee partijen hebben een contentstrategie ontwikkeld waarmee ze Dr. Oetker het meest geliefde merk in social pizzaland hopen te maken. ook worden alle submerken gepositioneerd via een nieuw pizzaplatform. Met humoristische en interactieve content willen de partijen de jongere doelgroep op een vernieuwende manier aanspreken. De focus ligt hierbij op Instagram (@DrOetkerPizza_NL). Het pizzaplatform wordt de komende maanden uitgerold.
 
Stefan van Lint, senior brand manager Pizza vertelt: ‘Van het flirterige Ristorante, het brutale Big Americans tot het traditionele van Casa di Mama, zie dat maar samen te brengen op één pizzaplatform. Lijm Amsterdam heeft met hun creatieve invulling laten zien dat het kan. Dit pizzaplatform is een uitstekende aanvulling op onze above the line campagnes. Opvallend, actueel en grappig, alles voor de pizza fans van nu.’
 

 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch