Energize aan de slag voor KWF Kankerbestrijding

12-11-2019 (15:50) - Bureaus

KWF Kankerbestrijding kiest voor Energize als digitaal en activatiebureau. Energize is inmiddels gestart met de ontwikkeling van twee campagnes, die deze winter te zien zullen zijn.
 
KWF Kankerbestrijding wil stappen zetten in de werving van nieuwe donateurs. Enerzijds door het aanspreken van nieuwe doelgroepen, waaronder jongeren en anderzijds door innovatieve manieren van merkactivatie. Sinds 2016 organiseert KWF de lampionnenactie, waarbij je tijdens de donkere dagen in december een lampion voor een dierbare kunt doneren. Dit jaar zorgt Energize voor het creatieve concept en de uitwerking van de activatiecampagne. Daarnaast is Energize verantwoordelijk voor de online campagne van de KWF Loterij. Deze campagne heeft als doel de bekendheid van de KWF Loterij te vergroten en verkoop van loten te stimuleren.
 
Energize werkt momenteel ook aan het merkmanifest en waardeproposities voor Oncode. Dit is het virtueel instituut dat ernaar streeft wetenschappelijke inzichten efficiënter en sneller als behandeling naar patiënten te krijgen.

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch