EnoRm neemt klantenportefeuille METMEER over

03-07-2019 (10:06) - Bureaus

Online bureau METMEER uit Breda heeft haar activiteiten moeten staken. EnoRm.com heeft inmiddels overeenstemming met METMEER bereikt voor de overname van het portefeuille om de continuïteit van de opdrachtgevers te verzekeren.
 
De snelle overname en voortzetting van de lopende opdrachten zorgt ervoor dat de opdrachtgevers geen hinder ondervinden van deze omstandigheden. De overname wordt begeleid door het voormalig management van METMEER dat tevens betrokken blijft om alles in goede banen te leiden. 
 
Lars Roubroeks en Jorg Maijen, oprichters METMEER: 'Ons bureau is de specialist in high-end, online lead generation (inbound sales en marketing) voor de b-to-b markt. Wij vonden het belangrijkste dat onze klanten goed opgevolgd zouden worden en zijn blij dat ze onderdak vinden bij EnoRm.com. Het dna van dit bureau past bij de manier van werken van METMEER. We zijn tevreden dat we een oplossing hebben gevonden voor de continuïteit van onze relaties en zullen alles doen om de samenwerking succesvol te maken'. 
 
Michel Janse, Commercial Director EnoRm: 'Wij schrokken toen we hoorden dat METMEER het niet ging redden. Het is een gevestigde naam in de online branche. Wij waren altijd al enthousiast over hun werk, daarom hebben we direct contact opgenomen met Lars. De klanten van METMEER passen perfect binnen ons bureau en kunnen direct geserviced worden. Qua activiteiten lagen we al op dezelfde lijn en we gaan alles doen om de opdrachtgevers van METMEER te voorzien van slimme en creatieve online campagnes. De eerste reacties zijn positief'.
 

 

 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch