Fama Volat start met B-corp Consultancy

Fama Volat start met B-corp Consultancy

29-04-2021 (15:58) - Bureaus

Communicatiebureau Fama Volat start met B-Corp consultancy. Het bureau heeft twee B-Leaders in dienst die bedrijven en merken kunnen begeleiden in het B-Corp certificeringsproces. Voor bedrijven die B-Corp zijn, is een communicatiespecialisme toegevoegd.
 
"Fama Volat positioneert merken vanuit purpose en daarom is dit een logische uitbreiding van ons dienstenpakket. Hierdoor kunnen we, naast communicatie, adviseren over bijvoorbeeld governance, human resources en supply chain. En daarmee meer impact maken op de organisatie en hun omgeving", zegt Martijn Lavoir van Fama Volat.
 

B-Corp

B-Corp is een snelgroeiende beweging en certificering voor bedrijven die de kracht van hun organisatie inzetten als een 'Force for good'. Merken zoals Tony Chocolonely, Auping, Patagonia en Ben & Jerry’s zijn voorbeelden van B- Corporations met een duidelijke voorlopersrol in hun markt. Om een B-Corp certificering te behalen doorlopen bedrijven een uitgebreide assessment en beoordelingsprocedure. Fama Volat, zelf een aspirant B-Corp, biedt organisaties hulp aan met het doorlopen van het certificeringstraject, het definiëren van doelstellingen en het benutten van de goede communicatie die voortkomt uit het certificeringstraject.

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch