FONK magazine 305: talent heeft het podium

FONK magazine 305: talent heeft het podium

16-02-2021 (10:30) - Bureaus

Opnieuw een nummer met een ‘dubbele agenda’. Ruim aandacht voor een nieuwe generatie SAN New Kids on the Block: FONK 305 geeft het podium aan de kanshebbers van de Considerationlist. En ook in deze uitgave: een eerste vingeroefening om retail in 2021 te duiden.
 
Dat laatste met onder meer actuele ontwikkelingen (de virtual store), cases (sustainable Peeze) en een helder verhaal over hoe inspiratie retailmerken kan laten groeien. Met dank aan het onderzoek dat Wunderman Thomson met ons wilde delen. Ook niet te missen: de tweede aflevering van Coolest Dutch Brands 2021 over de missie van Farmtrace.
 

Extra vindingrijkheid

Dan New Kids: wij vinden dat, zeker nu, de SAN New Kids on the Block competitie extra aandacht en ruimte verdient. Jonge bureaus hebben het afgelopen jaar niet ‘zo maar even’ de boer op kunnen gaan om opdrachtgevers over de streep te trekken. Er was en is behalve heel veel talent, extra vindingrijkheid en lef vereist om je verhaal bij de juiste mensen over de buhne te krijgen. Daarin reikt FONK de New Kid-nominees van dit jaar graag de helpende hand.
 

Overweldigend veel talent

En dus is deze uitgave opnieuw een sprankelend podium geworden waarin de bureaus van de Considerationlist SAN New Kids on the Block hun missie hebben kunnen stagen. Ook de bureaus die straks de Longlist niet halen, vielen afgelopen jaar hoe dan ook òp en verdienden wat ons betreft een plaats in deze uitgave. Slimme marketeers en brandowners slaan met de bureaus in deze editie nu hun slag en steken hun neus (virtueel) eens wat vaker buiten de deur. Want echt: het (bureau)talent is in 2021 overweldigend.
 

Neem 'n abonnement!

Heb je nog geen abonnement? Maak dan nu de eerste 3 maanden gratis kennis met de digitale editie, of maak de redactie blij en ga meteen voor een betaald jaarabonnement en ontvang niet alleen de digitale editie maar óók de supergave printuitgave van FONK magazine.

 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch