Goud Uberconnected aan de slag met alle webcare voor RAI

19-04-2018 (11:15) - Bureaus

Alle webcare voor beurzen die door RAI Amsterdam worden georganiseerd zijn ondergebracht bij Goud Uberconnected, en daar vallen ook de internationale beurzen onder in bijvoorbeeld Mexico, Indonesië en Turkije.


Eline Deijs, Directeur Marketing & Digital van RAI Amsterdam: “RAI Amsterdam is altijd aan. Dus zochten we een partij die ons kan ondersteunen op het gebied van webcare die het hele jaar door actief is. We streven ernaar 365 dagen per jaar relevant te zijn voor onze bezoekers en willen daarom ook continue voor hem of haar klaar staan. Ons oog viel op Goud Uberconnected naar aanleiding van de prettige samenwerking voor eerdere, losse campagnes. Hun creativiteit, jarenlange specialistische ervaring en vlotte communicatie maakten dat we dit belangrijke traject met het volste vertrouwen bij Goud Uberconnected hebben neergelegd.” 

 

genoeg te doen

In februari al is Goud Uberconnected begonnen met de webcare voor de Huishoudbeurs en de Negenmaandenbeurs. Daarnaast gaan ze voor dertien beurstitels de webcare verzorgen. Naast deze specifieke beurzen gaat Goud Uberconnected ook de monitoring voor het algemene RAI-account, waar vijfhonderd events op jaarbasis onder vallen.


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch