Hoppinger bestaat 20 jaar: de transformatie

Hoppinger bestaat 20 jaar: de transformatie

16-09-2021 (15:46) - Bureaus

Digital partner Hoppinger bestaat 20 jaar. Ooit begonnen als klein internetbureau met een paar man in dienst, is Hoppinger nu een partner in digitale transformatie met bijna 100 medewerkers.
 
Het Hoppinger van nu is een strategisch partner voor haar klanten, op de lange termijn. Gerard Pastwa, CEO en mede-eigenaar van Hoppinger vertelt: "Onze missie is het versnellen van impactvolle groei en innovatie voor onze klanten. Zodat zij nu, maar ook over 5 of 10 jaar nog steeds een relevante positie in hun markt hebben. We ondernemen samen met onze klanten: het draait allemaal om het creëren van waarde, zowel voor onze klanten als voor hun klanten. Data en technologie liggen daarbij aan de basis."
 

Galdhøppigen

Techniek is waar het allemaal mee begon, terug in 2001. Door de jaren heen is daar strategie en design bij gekomen. Nadat het idee van een internetbureau geboren was, beklommen Marijn Bom en zijn medeoprichter de hoogste berg van Noorwegen: de Galdhøppigen. Zie dat maar eens te onthouden. Dat werd dus Hoppinger. Marijn Bom: "Onze eerste grote klant was Trouw, voor de ontwikkeling van het Kieskompas. We waren gek genoeg om dat in 5 weken neer te zetten, en het werd een ongekend succes: 4 miljoen bezoekers in 4 weken. Het concept werd ook aan Europese universiteiten verkocht waarvoor we opnieuw de technologie leverden. In de loop van 2007 groeiden we door naar een fullservice digital agency en uiteindelijk een strategische digital partner."
 

Hoppinger Group

Met de komst van Giuseppe Maggiore als CTO, werd cutting-edge technologie een nog crucialer onderdeel van Hoppinger. Waar websites vaak nog altijd aan de basis liggen van digitalisering, kreeg Hoppinger steeds meer de focus op complexe digitale platformen en integraties. De specialisatie in leadgenererende websites en growth marketing werd daarom in 2018 ondergebracht in zusterbedrijf Vidda Digital. In 2020 kwam daar nog eens Hoppinger Business Solutions bij, expert in backoffice-oplossingen, en zo ontstond gezamenlijk de Hoppinger Group: een one stop shop voor digitalisering en digitale transformatie.

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch