Imagineers by Night:  creatieve industrie Breda laat zich zien

Imagineers by Night: creatieve industrie Breda laat zich zien

09-10-2020 (09:30) - Bureaus

City of Imagineers organiseert Imagineers by Night live, op donderdagavond 15 oktober van 20:00 tot 21.30. Tijdens deze liveshow word je anderhalf uur ondergedompeld in de creatieve industrie van Breda. Tien creatieve bureaus met verschillende disciplines uit onze mooie stad zullen je een kijkje laten nemen in hun wereld. Ze vertellen over hun mooiste campagnes, video’s of designs.
 
Het wordt een avondvullend programma vol interviews, talks en openbaringen over wat er achter de deuren van de creatieve industrie gebeurt. Iets wat iedereen graag wilt weten.
 

Anders dan normaal

Alles is in 2020 anders dan dat je gewend bent, dus ook Imagineers by Night. Waar normaal verschillende creatieve-, reclame-, marketing-, activatie-bureaus hun deuren openden voor honderden bezoekers, dit jaar een liveshow die je thuis kunt bijwonen. Via imagineersbynight.nl is alles te volgen. 90 minuten genieten van entertainment uit de creatieve industrie. Dè kans om meer te weten te komen over welke bureaus er nu eigenlijk in Breda gevestigd zijn, maar natuurlijk ook te genieten van de Bredase gezelligheid op een veilige afstand.
 

Deelnemers

Het wordt een vol programma met Maan over hun case voor de zorg (dikke dankjewel), Everdune over de app Dolly die ze in de afgelopen maanden hebben ontwikkeld, GIG die een documentaire maakten over het Elisabeth Tweesteden Ziekenhuis in het begin van de coronapandemie, Goedzooi over naakt én hoe dat reuring veroorzaakte in Breda en de nationale media, Yurr Studio over hun werk voor ZeroWasteNederland en zoveel anderen! Genoeg om je de hele avond aan de buis gekluisterd te houden.
 

City of Imagineers

Imagineers by night is een initiatief van City of Imagineers. De ondernemersvereniging die de creatieve industrie van Breda beter, bekender en betekenisvoller maakt. Met meer dan 80 leden verenigd vertegenwoordigen zij een groot deel van de creatieve industrie van Breda. 
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch