[M]media & Tradecast werken samen voor targeted advertising

06-07-2021 (10:18) - Bureaus

Vanaf heden werkt [M]media samen met Tradecast, het in Zwolle en Hilversum gevestigde technologiebedrijf en projectbureau dat video-oplossingen op maat realiseert. [M]media gaat Tradecast ondersteunen op het gebied van advertising op de videoplatformen voor nichedoelgroepen die via de technologie van Tradecast worden opgezet.
 
Bij Tradecast heeft iedereen de mogelijkheid om een eigen videoplatform of streamingdienst te starten, waarmee een nieuwe markt aangeboord en geconverteerd kan worden. Door de samenwerking tussen [M]media en Tradecast kunnen klanten van Tradecast er nu ook voor kiezen om video-advertenties uit het aanbod van [M]media op hun platformen in te plannen en aan te bieden aan hun doelgroepen.
 
Sjoerd van der Meijden, Sales & Business Development Director [M]media: "Ik ben enthousiast over de start van deze samenwerking, we zijn altijd op zoek naar kwalitatief videobereik en dat kan Tradecast ons leveren. Daarnaast hebben ze een prachtig product en kunnen we hun klanten ook helpen met het groeien van hun kanalen. Kortom een veelzijdige samenwerking waar we een succes van gaan maken."

 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch