MPG.Group breidt uit naar Benelux door overname Gicom

24-08-2021 (16:50) - Bureaus

Met de overname van het Antwerpse Gicom maakt de MPG.Group haar groeiambities waar door merken ook internationaal te helpen bouwen aan connecties met hun klanten. In New York heeft MPG sinds 2015 een agency en nu bedient de groep vanuit Antwerpen ook de Benelux. De overname past binnen de strategie van de groep waarbinnen merken zowel vanuit de fullservicegedachte als vanuit de functie van fullspecialist ondersteund worden om het elke dag weer beter te doen en zo te laten groeien.
 
Gicom is het grootste en oudste content marketingbureau van België. De naam Gicom blijft behouden en het management blijft aan boord. Chairlady Gisèle Speaker van Gicom draagt na ruim 40 jaar haar bureau over aan de MPG.Group onder leiding van Dolly van den Akker. Ronald Boeckx die drie jaar geleden is gestart als CEO van Gicom blijft de dagelijkse leiding houden van het kantoor in Antwerpen.

Gisèle Speaker, oprichtster Gicom’s: ‘In 40 jaar heb ik de enorme ontwikkelingen binnen contentmarketing niet alleen zien groeien en bloeien maar er ook met veel passie en enthousiasme onderdeel van mogen zijn. Van contractpublishing tot owned contentplatforms en van de digitale ‘explosie’ tot crosschannel strategieën. Nu maakt Gicom met de overname door MPG.Group een belangrijke volgende stap naar misschien wel ‘atomic content’. Doordat wij elkaar zowel op competenties als op cultuur zo goed aanvullen ben ik ervan overtuigd dat het beste nog moet komen.’

Media

Marketing

Economisch