MPG.Group wordt MMMatter

14-09-2021 (09:53) - Bureaus

Het netwerk van creatieve en strategische contentbureau’s MPG.Group gaat verder onder de naam MMMatter. MMMatter daagt merken continu uit om hun impact op zowel consumenten als op de maatschappij te verhogen. Op deze manier wil MMMatter merken toekomstbesteding maken. MMMatter staat voor Measure, Make, Matter.
 
MMMatter zal bureau’s blijven toevoegen aan haar netwerk. Het netwerk bestaat nu uit MPG Nederland, MPG.Concepts in New York, SOCIAL.INC, The Social Club en het Belgische Gicom.
 
Dolly van den Akker, CEO van MMMatter: "Met MMMatter zijn wij ervan overtuigd dat strategische en creatieve content, met data als enabler, de sleutel is naar een succesvolle toekomst van merken. MMMatter is een fullservice netwerk van fullspecialist contentbureau’s. Onze buy & build strategie richt zich erop om elk facet van contentmarketing optimaal aan te kunnen bieden. Van data, strategie en insights tot contentcreatie en -distributie. Zo stappen wij zelf vol vertrouwen de toekomst in waarbij wij interne de lat ook steeds hoger blijven leggen."

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch