Newborn lanceert startup programma voor (corporate) startups en investeerders

24-06-2019 (13:16) - Bureaus

Venture studio Newborn, waarmee de Utrechtse Born05 Group in startups participeert, lanceert deze zomer het Newborn Startup Program voor (corporate) startups en investeerders. Dit programma combineert de flexibele aanpak van een startup, met de slagkracht van een ervaren bureau en helpt bij de fundering voor een effectieve groeistrategie.
 
Het Newborn Startup Program is ontwikkeld om maximaal succes te behalen in de eerste groeifases van de onderneming en veelvoorkomende valkuilen te vermijden. Het programma duurt zes weken, geleid door een team van startup-specialisten en geeft inzichten, proposities en een duidelijke roadmap voor een effectieve groeistrategie.
 
Het aantal bedrijven dat zich, op wat voor manier dan ook, in de startupwereld begeeft blijft groeien. Volgens recent onderzoek van Deloitte en StartupDelta, steeg de opgetelde waarde van alle transacties waarin ‘corporate venture capital’ (cvc) een rol speelde het afgelopen jaar naar €1,15 miljard. Een verdubbeling ten opzichte van 2016.
 
“Door middel van ‘corporate venturing’ kunnen grotere bedrijven innovatie en nieuwe dynamiek binnenhalen, om zodoende voorop te blijven lopen in hun categorie. Startups hebben vaak de ideeën en vernieuwing, corporates hebben het netwerk en de schaal. Een interessante combinatie dus”, aldus Rogier IJzermans, CEO van de Born05 Group.
 
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch