Nieuw creatief bureau wars van start

Nieuw creatief bureau wars van start

05-10-2021 (12:38) - Bureaus

Breda is vanaf 1 oktober een creatief bureau rijker; wars. Creatives Hans van Mook (copy) en Reijer van Kasteren (art), bundelen hun krachten om met slimme ideeën het verschil te maken. Van Mook werkte hiervoor 10 jaar bij Fightclub, waar hij de afgelopen jaren Creative Director was en van Kasteren werkte zeven jaar als freelancer voor diverse on- en offline bureaus. Eerder werkten ze als creatief team zes jaar samen bij The Communication Company (TCC) op merken als Jupiler, Mora, Tango en Goodyear.
 
Van Kasteren: "Met wars willen we terug naar de basis, iets waar we samen echt in geloven; de kracht van een goed idee. Vanuit creatie met slimme doordachte concepten het verschil maken. Welk succes je ook wilt behalen. Meer verkopen. Shinen bij je marketingdirecteur. Echt onderscheid maken met een nieuw merkverhaal. Of met een nieuw product de wereld veroveren. Wij zijn wars van moeilijk gedoe, dure Engelse marketingtermen of enige vorm van opsmuk. Gewoon direct met de creatieven aan tafel die met jouw vraag aan de slag gaan."
 
"Wars kenmerkt zich door zijn eerlijkheid en dat zal misschien even wennen zijn", zegt Van Mook. "Wij staan sowieso al niet bekend als types die je zeggen wat je wilt horen, wij vertellen liever wat jou als bedrijf of merk verder brengt. Wij stellen altijd maar 1 vraag aan onze klanten; Waarom? En die vraag herhalen we minstens 7 keer. Niet om extra tijd te winnen. Maar om precies te begrijpen wat ze nodig hebben. Want wij gaan niet bedenken wat ze willen bereiken. Wij bedenken liever hoe ze dat bereiken."
 
 
 

 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch