Nieuwe generatie ruim vertegenwoordigd bij Effies

10-09-2019 (13:02) - Bureaus

Dit jaar zijn er 34 Effie-cases ingezonden. Dat heeft Effie Netherlands dinsdag bekendgemaakt. De categorie ‘Gedrag Lang’ heeft met elf cases de meeste inzendingen. ‘Gedrag Kort’ heeft negen inzendingen, de categorie ‘Merk’ telt acht cases en ‘Maatschappelijk’ zes.
Mary Hoogerbrugge, voorzitter Effie Stuurgroep: 'Wat dit jaar opvalt is dat we minder inzendingen van de usual suspects hebben en juist twee keer zoveel nieuwe inzenders. Een teken dat een nieuwe generatie merken, bureaus en adverteerders de Effie inmiddels goed weet te vinden’.
 
De vakjury’s zijn inmiddels onder leiding van hoofdjuryvoorzitter Alfred Levi begonnen met het beoordelen van de cases. Dick van der Lecq, voorzitter 24Festival: 'Parallel aan de jureringsrondes werken we aan een grootse Effie Awards uitreiking in het Concertgebouw. Op 5 november organiseren we de uitreiking weer in combinatie met het Grote Marketing Congres overdag. Als Effie vinden we de kennisoverdracht heel belangrijk, daarom zal er dit jaar tijdens de uitreiking nog meer aandacht zijn voor de inhoud van de ingezonden Effiecases’.
 
De Effie’s worden georganiseerd door de VEA, Vereniging van Communicatieadviesbureaus en BVA, Bond van Adverteerders. Meer info over de Effie uitreiking en de kaartverkoop vind je hier

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch