Nikon Nederland kiest voor Dorst & Lesser

Nikon Nederland kiest voor Dorst & Lesser

07-04-2020 (15:14) - Bureaus

Nikon Nederland en Dorst & Lesser gaan samenwerken. Het social media bureau werkt al een jaar samen met Nikon België en heeft nu ook Nikon Nederland aan het klantenportfolio toegevoegd.
 
Dorst & Lesser gaat de social fotoprint van het bedrijf vergroten door middel van content creatie. ‘Nikon kent als geen ander de kracht van beelden en verhalen. Via social media bouwen we een band op met onze community, vertellen we ons merkverhaal en inspireren we fotografen van alle niveaus. Door onze samenwerking met Dorst & Lesser in België hebben we social media verder in het DNA van Nikon geïntegreerd en dit willen we ook verder zetten voor onze social presence in Nederland’, aldus Hans Swaelens, Marketing Manager van Nikon Benelux.
 
Dorst & Lesser is verguld met de nieuwe klant: ‘Nikon is een sterk merk met een loyale en dankbare community. Door een combinatie van UGC, motion design en krachtige copywriting kunnen we dit merk op social dichter bij de consument brengen. Na een jaar succesvol samenwerken met Nikon België zijn we enthousiast om ook voor Nikon Nederland de uitdaging aan te gaan”, laat Birgit Zuurveld, Managing Director van Dorst & Lesser weten.
 
Foto: Brandon Woelfel
 

 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch