Oud 538-collega’s starten podcastbedrijf: AS WE SPEAK Podcasts

08-09-2020 (11:21) - Bureaus

Per 1 september is AS WE SPEAK Podcasts gestart, het nieuwe podcastbedrijf van vier oud Radio 538 collega’s: Arne van den Berg, Thomas van Remmerden, Robin van Vliet en Taco Vinkeles. AS WE SPEAK Podcasts bedenkt, ontwikkelt, produceert en distribueert impactvolle podcasts voor bedrijven onder de drie sublabels Formats, Branded en Originals.
 
AS WE SPEAK Formats zijn kant en klare podcast formats die je eenvoudig in kunt zetten ten behoeve van in- en externe bedrijfscommunicatie. Gebruik van audio in de communicatie strategie valt op en brengt een boodschap letterlijk tussen de oren van het publiek. As We Speak zijn er negen formats gecreëerd zoals een format dat de bestaande nieuwsbrief van een bedrijf aanvult of vervangt, een format dat het MVO-beleid van een bedrijf toelicht en een format dat de interne bedrijfstructuur helder uitlegt zodat er meer onderling begrip bij medewerkers ontstaat.
 
AS WE SPEAK Branded produceert volledig op maat gemaakte podcasts(series) voor merken en organisaties. Hiermee wordt verdieping gegeven aan merkverhalen, kunnen relevante thema’s worden uitgelicht en kan een domein of expertise geclaimd worden. Daarnaast helpt As We Speak met de distributie- en marketingstrategie.
AS WE SPEAK Originals zijn zelf ontwikkelde podcastseries die worden gelanceerd voor een breed of juist gesegmenteerd niche publiek. Verhalen waarvan het waard is dat ze vertelt worden en waarmee voor merken een interessant umfeld wordt gecreëerd. De eerste AS WE SPEAK Original ‘Unusual Business’ zal in het najaar gelanceerd worden.
 
 Beluister hier de launch cast.

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch