Reisplatform Withlocals in zee met KOKORO Amsterdam

11-07-2017 (10:15) - Bureaus

Reisplatform Withlocals gaat in zee met KOKORO Amsterdam. Withlocals verbindt reizigers aan locals en mikt op uitrol in 64 steden. Het platform heeft grote ambities. Er zijn nu 12.000 locals actief in 10 landen. Withlocals wil nu uitrollen in 64 steden.


Withlocals is een idee van serial entrepreneurs Willem Maas en Marijn Maas uit Eindhoven. Zij willen het voor reizigers gemakkelijker maken om met locals in contact te komen. Want de reizigers van nu willen naar plekken waar de massa niet komt, maar weten deze niet altijd te vinden. Withlocals brengt nieuwsgierige reizigers en gepassioneerde locals bij elkaar. 


merkverhaal

Withlocals heeft heartvertising bureau KOKORO Amsterdam gevraagd om het merkverhaal te ontwikkelen dat wereldwijd zal worden uitgerold. Het nieuwe merkverhaal gaat laten zien én voelen waar Withlocals voor staat waardoor de doelgroep een sterke emotionele connectie maakt met Withlocals.


mooi werk maken

"Een merk dat nieuwsgierige reizigers verbindt met gepassioneerde locals, is een heartvertising klant pur sang. We hebben ontzettend veel zin om voor deze succesvolle Nederlandse dot.com aan de slag te gaan en mooi werk te maken", aldus Rik Heijmen, strategy director van KOKORO Amsterdam.

 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch