Sander Tacx Group Digital Director bij Goud Uberconnected

18-09-2018 (12:18) - Bureaus

Reclamebureau Goud Uberconnected heeft Sander Tacx aangesteld als Group Digital Director. Tacx is zakelijk verantwoordelijk voor de digitale bureaulabels binnen de groep: Icemedia (digital campaigns) en DIFR (experiental).

 
Sander Tacx (1970) kan buigen op een rijke ervaring binnen de digitale bureauwereld. Zo was hij account irector bij Media Republic en Lost Boys. Bij Boondoggle (later: Havas Boondoggle) stond hij aan het roer als managing director. Tacx maakt nu de overstap vanuit het bureau Born05 waar hij senior client partner was.


Sander Tacx: “Om merken te laten leven is het essentieel om vanuit één big idea te werken. Met de integratie van onze digitale labels DIFR en Icemedia is Goud Uberconnected nog beter in staat om merken niet alleen een hart, maar ook een continue hartslag te geven. Met onze eigen digital creative studio in Lissabon hebben we daarnaast ook de nodige executiekracht in huis. Heb vreselijk veel zin om mijn bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van dit bureau en haar klanten.”

 
Brian Hirman, Managing Partner Goud Uberconnected: “Na de overname van Icemedia vorig jaar en DIFR dit jaar, hebben we vol ingezet op de inhoudelijke en operationele integratie van deze digitale activiteiten binnen Goud Uberconnected. Met Sander aan boord ben ik ervan overtuigd dat we nu meters kunnen maken met de verdere uitbouw van onze toegevoegde waarde voor onze klanten op het gebied van digital.”

 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch