Sizzer en HALAL samen op de Duitse toer

11-04-2018 (10:35) - Bureaus

Sizzer en HALAL hebben de plannen onthuld voor uitbreiding naar de Duitse markt met de opening van een gedeeld kantoor in Berlijn. Muziek consultancy Sizzer en productiemaatschappij en fotografie agentschap HALAL delen een lange historie van samenwerkingen. Meest recentelijk was er het Berlijnse pop-up kantoor en concept ‘Wir Sind Die Holländer’, dat de stad een voorproefje gaf van de Amsterdamse spirit en mentaliteit.


Marcel Alexander Wiebenga, Strategy Director, Sizzer Amsterdam: “Het werk dat we hebben gedaan in Duitsland is van grote invloed geweest op de ontwikkeling van Sizzer. We zijn dankbaar dat we eindelijk een kantoor in Berlijn kunnen openen, maar het voelt ook als thuiskomen. We komen altijd al graag in de stad, en nu Nikolai er permanent zit kunnen we een vaste rol gaan spelen in die creatieve omgeving."


Gijs Determeijer
, Partner en Head of New Business, HALAL: “Officieel een kantoor openen in Berlijn is een droom die uitkomt. En met Gonca Odabas en Sara Nix aan het roer al helemaal. Sinds onze pop-up met Sizzer vorig jaar hebben we een momentum te pakken en producties gedaan voor merken als Deutschland Card, mytheresa.com en Onitsuka Tiger met agency The Adventures Of. Klanten als deze zijn een belangrijke reden waarom we ons aangetrokken voelen tot Berlijn en de creatieve scene." 

 

living apart together

De twee bedrijven blijven onafhankelijk van elkaar en bieden hun diensten apart van elkaar aan. Ze zijn verbonden door een gedeelde interesse in de markt, visie en overlappend klantenbestand. Het verschillende aanbod in diensten heeft in het verleden tot goede samenwerkingen geleid, aldus de twee partners en legt daarmee de basis voor de toekomst. 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch