Smartvoices wordt onderdeel van Y.Digital

Smartvoices wordt onderdeel van Y.Digital

09-09-2021 (10:40) - Bureaus

Klanten hebben hoge verwachtingen als het gaat om geautomatiseerde dialogen via chatbots en voice-assistenten. Met de ambitie om toonaangevend te blijven in deze markt, bundelt AI-specialist Y.Digital haar krachten met voice agency Smartvoices. De combinatie richt zich op de ontwikkeling en implementatie van hyper-intelligente conversational agents.

"Y.Digital is gespecialiseerd in het toegankelijk maken, digitaliseren en daarmee opschalen van kennisintensieve processen met behulp van A.I. Dit is het fundament van veel next generation conversational systems", aldus Paul van der Hulst van Y.Digital. "We doen dit al voor chatbots en intelligente portals. We zien ook een enorme toegevoegde waarde voor voice als interface. Het biedt klanten gemak, snelheid en ook bredere toegankelijkheid via bijvoorbeeld mobile en smart speakers. Mooi aan de combinatie is dat we voor een deel al dezelfde klanten bedienen, in de zorg en financiële sector. Interessante markten waar we samen nog volop kansen kunnen creëren."


Versterking technologie

"Smartvoices heeft een sterke positie in de markt voor voice-assistenten", aldus Carla Verwijmeren: "Om onze koppositie in de markt verder uit te bouwen, zijn we op zoek gegaan naar een high tech partner die kan omgaan met A.I., unstructured data en non-lineaire conversaties. We zien dat er nog nauwelijks partijen zijn die hierin excelleren, terwijl de markt daar wel steeds meer behoefte aan heeft. In Y.Digital vonden we de perfecte strategische match. Zowel inhoudelijk als qua cultuur".

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch