Take over Activation Heroes 2e poll SAN New Kids on The Block

07-02-2019 (11:30) - Bureaus

Welke bureaus op de Considerationlist 2018 verdienen in aanloop naar de uitreiking van het SAN New Kids on the Block Accent een plek op de Longlist? Daarover stemmen de lezers van FONK in 3 polls. In de tweede poll neemt na 'stemmenslag' Activation Heroes de leiding van BEAKER over.  Maar met nog drie dagen in het vooruitzicht is het spel niet gespeeld. Ook TDE, BEAKER en Motorrr zijn nog steeds serieuze kanshebbers voor de winst in deze ronde.


5PM
 is in de eerste poll met afstand de winnaar geworden in de race voor een positie op de Longlist SAN New Kids on the Block 2018. Als winnaar van deze poll is het bureau verzekerd van een plaats op de Longlist van dit jaar. Ook B.R.A.I.N. Creatives en BZTRS Agency weten zich verzekerd van een plek op de Longlist. New Rivets en Megawatt Advertising haalden net niet genoeg stemmen binnen om nu al zeker te zijn van een plek op de Longlist, maar zij zijn nog wel in de race. Afhankelijk van de resultaten in de tweede en derde poll, zullen zij al of niet een plaats op de lijst veroveren.  


criteria Considerationlist

De bureaus van de Considerationlist 2018  SAN New Kids on the Block 2018 die nu strijden om een plek op de Longlist,  voldoen aan de volgende criteria:
 
maximaal 3 jaar oud (volgens inschrijving KvK); 
'here to stay' in de zin van innovatief/vernieuwend; 
werk dat ertoe doet en klanten die ertoe doen.


3 enquetes 

Gedurende drie weken vinden de enquetes in drie clusters plaats op fonkonline. Bureaus worden niet in alfabetische volgorde, maar ad random in één van de drie clusters opgenomen. De 15 bureaus die de meeste stemmen hebben weten te vergaren, verdienen een plek op de Longlist voor een SAN Accent. Dehuidige  tweede enquete loopt van 5 februari tot en met 11 februari en de derde enquete loopt van 12 februari tot en met 18 februari
 

Whatsapp interviews

Vanaf 7 februari verschijnen er wekelijks Whatsapp interviews met bureaudirecteuren van de bureaus die de meeste stemmen in de verschillende rondes hebben vergaard.


Stem op de homepage van FONK en maak je keuze uit de tweede reeks van 8 bureaus bij SAN New Kids on the Block 2018

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch