The Lovie Awards: Dept is Agency of the Year

19-11-2020 (10:49) - Bureaus

Digital agency Dept is dit jaar de ultieme winnaar bij de tiende editie van de europese internetprijzen, de Lovie Awards; alle acht ingestuurde cases wonnen zowel de jury- als publieksprijs, en als kers op de taart werd het agency uitgeroepen tot Agency of the Year. 
 
Het snelgroeiende agency met kantoren in dertien landen nam drie gouden, drie zilveren en twee bronzen awards mee naar huis voor haar innovatieve klantcases. Daarnaast was het werk ook binnen de genomineerde categorieën het meest geliefd door publieksstemmers en ontving maar liefst acht People’s Lovie Awards. De titel ‘Agency of the Year’ laat zien dat Dept in staat is impact te maken met de combinatie van technologie, creativiteit en data in geïntegreerde teams.


ontzettend trots

Dimi Albers, CEO van Dept: “Winnen vanuit zowel het grote publiek als de jury bestaande uit de beste mensen binnen ons vak is een enorme eer. Het afgelopen jaar hebben we projecten, klanten en onszelf opnieuw moeten uitvinden, net als veel andere merken en bureaus. Ik ben ontzettend trots dat we vanuit het vertrouwen van onze klanten en onze hardwerkende teams zijn geslaagd om klanten te helpen bij het bouwen en versnellen van hun digitale business in een jaar vol uitdagingen. Dus, in lijn met onze 7-word speech: take that, 2020!”
 

technologie

Het werk van Dept op gebied van technologie is beloond met drie awards. De Bugaboo webshop, die in minder dan vier maanden werd uitgerold in 26 landen, won een gouden award voor ‘Best Retail & Shopping Website’. NGO Justdiggit won een zilveren Lovie voor ‘Best use of GPS/Location Technology’ en ‘Best use of Messaging & Bots’.
 

creativiteit

De creativiteit bleef ook niet onopgemerkt. Het livestream evenement voor Honig, dat is opgezet tijdens de eerste lockdown, ontving een gouden prijs voor ‘Best Event & Live Stream Social Campaign’. De innovatieve ‘Raise the Bar’ campagne voor JBL won een bronzen Lovie voor ‘Best Branded Product and Services’. Het nieuwe webportaal voor Switzerland Tourism, dat je meeneemt op een reis door de prachtige landschappen van Zwitserland, sleepte een gouden Lovie binnen voor ‘Best Functional Website Design’ en een zilveren Lovie voor ‘Best Travel & Tourism Website’.

Tenslotte werd met behulp van Depts slimme gebruik van data een bronzen Lovie binnengesleept binnen de categorie ‘Best Brand Strategy & Planning’ voor het werk met SteelSeries.
 

Dept takes Agency of the Year at Lovie Awards from Dept on Vimeo.


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch