We Are Public van start in Brabant

31-03-2017 (19:46) - Bureaus

De eerste leden van We Are Public Brabant zijn een feit. Onder anderen Lucas de Man, Geert Overdam en André Amaro werden op 30 maart lid tijdens de campagnekick-off in het Van Abbemuseum in Eindhoven. 


Zaterdag 1 april, gaat de publiekscampagne van start tijdens de STRP Biënnale. Als in zes weken tijd 2000 leden worden gevonden, wordt het vernieuwende cultuurlidmaatschap op 1 juni officieel gelanceerd in Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Helmond en Breda. 

De culturele wereld van Brabant verenigt zich in We Are Public, een cultureel lidmaatschap dat nieuw publiek op de been brengt voor kunst en cultuur en een aanvullende geldstroom creëert voor makers en instellingen.

Meer dan 50 Brabantse culturele organisaties sloten zich de afgelopen weken aan bij de culturele start-up die al langer actief is in Amsterdam en Den Haag. Onder andere De Cacaofabriek, Muziekgebouw Eindhoven, Effenaar, NWE Vorst, Chassé Theater, Museum De Pont, Verkadefabriek en 013 maken programma’s toegankelijk voor de leden van We Are Public. Samen gaan zij nu op zoek naar de eerste 2000 leden, die de basis moeten vormen voor We Are Public Brabant.

Het lidmaatschap kost 15 euro per maand en is tot 1 juni gratis. Leden kunnen zich vanaf nu aanmelden op www.wearepublic.nl/brabant
RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch