Automerk CUPRA trapt 2021 af met nieuwe campagne

Automerk CUPRA trapt 2021 af met nieuwe campagne

08-01-2021 (11:19) - Campagnes

CUPRA begint het nieuwe jaar met een optimistische boodschap en een jonge ster. Het automerk luidt een veelbelovend jaar 2021 in met de internationale campagne ‘Going Forward’, met een hoofdrol voor FC Barcelona-voetballer Ansu Fati. De aanvaller van Barça deelt in de commercial zijn wensen voor dit jaar.
 
De jongste speler ooit die een doelpunt maakte in de UEFA Champions League heeft een plaats verdiend in het eerste elftal van FC Barcelona en debuteerde al bij het Spaanse nationale elftal: “Ik ben blij dat ik 2021 kan beginnen door samen met CUPRA dit bericht de wereld in te sturen. Het is een zeer moeilijk jaar geweest met gemengde gevoelens, omdat ik ondenkbare dromen heb kunnen vervullen, maar veel andere mensen hebben het zwaar gehad. Mijn wens voor 2021 is om Camp Nou weer vol met fans te zien”, aldus Ansu.
 
“Het is geweldig om Ansu Fati een boodschap van optimisme voor 2021 te laten sturen,” aldus CUPRA President Wayne Griffiths. “Bij CUPRA delen we zijn positieve visie en ambitie nu we een nieuw tijdperk inluiden met de CUPRA el-Born, het eerste volledig elektrische model van ons merk.”
 
Bij CUPRA staat 2021 in het teken van nieuwe modellen, waarmee de fabrikant wil aantonen dat elektrificatie en sportiviteit een perfecte match zijn. Het automerk luidt het jaar in met de lancering van twee plug-in hybrideversies van de CUPRA Formentor. CUPRA maakt ook zijn debuut in de Extreme E, de off-road raceklasse met elektrische SUV’s die dit jaar de wereld zal rondreizen voor vijf evenementen, waarbij gebruik wordt gemaakt van het entertainmentplatform om elektrificatie, duurzaamheid en gelijkheid te bevorderen. Ook zal CUPRA met de el-Born ook zijn eerste volledig elektrische model presenteren. De el-Born wordt een auto die de dynamische perceptie van elektrisch aangedreven auto’s met zijn emotionele sportiviteit gaat veranderen.
 
Na de zomer is het merk begonnen met de productie van de CUPRA Formentor in de fabriek in Barcelona, om het jaar vervolgens af te sluiten met de lancering van de 228 kW/310 pk-versie van de CUPRA Formentor en het eerste geëlektrificeerde model van het merk in de vorm van de CUPRA Leon e-HYBRID. Beide modellen zijn inmiddels leverbaar via de vier gespecialiseerde Nederlandse CUPRA verkooppunten.