Centraal Beheer wil het leven makkelijker maken

04-04-2019 (09:44) - Campagnes

Centraal Beheer geeft haar vernieuwde visitekaartje af met de nieuwe commercial 'Gun jezelf gemak'. 'Mensen helpen doen we al 110 jaar. En dat gaan we steeds vaker doen met diensten die jouw leven makkelijker maken', aldus Peggy Spaapen, Sr. Manager Strategie Merkpositionering & Marketing.


'Denk aan de Klushulp- voor klussen in en om het huis, RoadGuard – voor pech onderweg, Schadeherstelservice en Juridische Hulp', legt Spaapen uit. 'Zo kunnen we zowel bestaande als nieuwe klanten altijd helpen.'


'waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?'

De nieuwe commercial volgt op de introductie van nieuwe proposities, zoals de Klushulp, die onderdeel zijn van de 'Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan'-campagne. 'De nieuwe commercial 'Gun jezelf gemak' vertelt onze boodschap vanuit de emotie en ondersteunt de andere producten- en diensten campagnes', aldus Spaapen.


De nieuwe commercials vervangen niet het bekende concept 'Even Apeldoorn bellen.' De huidige campagne moet vooral laten zien dat Centraal Beheer meer biedt dan alleen oplossingen voor schade.