Freek Vonk op vakantie slachtoffer van bijzondere diefstal

04-06-2018 (09:40) - Campagnes

Dr. Freek Vonk geeft zich bloot in de nieuwe commercial van verzekeraar Reaal. Ook tijdens zijn vakantie komt de bekendste tv-bioloog van Nederland door zijn fascinatie voor dieren in spannende situaties terecht. Meestal zet Freek bijzondere dieren in de schijnwerpers, maar deze keer zijn de rollen omgedraaid. Gelukkig heeft zijn ‘moeder’ er achter de schermen voor gezorgd dat zijn zaakjes ook op vakantie ‘lekker geregeld’ zijn en uiteindelijk alles weer op zijn pootjes terecht komt.
 

In de eerdere commercials maakte het publiek al kennis met de moeder van Freek Vonk. Saskia Vonk (gespeeld door een actrice) helpt Freek al van jongs af aan om van zijn fascinatie voor dieren zijn beroep te maken. Zo regelt zij achter de schermen al zijn verzekeringen. Hierdoor komt altijd alles weer op zijn pootjes terecht. Bijvoorbeeld als Freek weer eens in het nauw wordt gedreven, door een reuzenpanda of een ander dier. In de nieuwe campagne bezorgt een stel dolfijnen Freek de nodige kopzorgen tijdens zijn vakantie.
 

Lekker geregeld              

Jeroen de Graaf, directeur Merk & Communicatie van VIVAT: “Vandaag breiden we de succesvolle ‘Lekker geregeld’-campagne uit met een vierde commercial. Deze benadrukt het belang van een goede verzekering voor onderweg. De moeder van Freek Vonk heeft er voor gezorgd dat Freek een reisverzekering heeft afgesloten, zodat bij diefstal onderweg alles toch lekker geregeld is.”


Credits

Bureau: Etcetera
CCO: Ben Imhoff
Creatie: Raymond van Schaik, Maarten Remmers
Strategie: Job Koopman
Agency Producer: Marieke Prette
Business Director: Danny van de Wetering
Regie: Sven Super (In Case Of Fire)
Producer: Arjan Oosterveer
Special Effects & Sound: PostOffice
Studio Freek: Freek Vonk, Jochem Manus van der Jagt
Reaal: Willemijn Manshanden – Bots, Ellen van den Berg, Jeroen de Graaf
 
De nieuwe Reaal-commercial is vanaf 4 juni op televisie en online te zien.
De video wordt geladen, een moment...duurt het te lang, refresh dan even.