ŠKODA verrast kinderen met Zaterdaghulp Inhaalfeestjes

ŠKODA verrast kinderen met Zaterdaghulp Inhaalfeestjes

05-06-2020 (12:13) - Campagnes

Selmore en ŠKODA presenteren Zaterdaghulp Inhaalfeestjes. Voor al die kinderen die de afgelopen tijd hun feestje moesten overslaan vanwege de regels, biedt ŠKODA een unieke kans om hun verjaardag alsnog te vieren. Maar dan weken later.
 
Zo word je nu niet 8 jaar, maar 8 jaar en 12 weken. Of 3 jaar en 9 weken. En dat wordt groots gevierd met een speciaal omgebouwde ŠKODA OCTAVIA. Die wordt geleverd met een compleet partypakket, een volle tank limonade en een bijpassende chauffeur. Alle kinderen worden uiteraard thuisgebracht. De eerste feestjes zullen vanaf juli ingehaald worden.
 
Het is de zoveelste Zaterdaghulp op rij sinds de introductie van het succesvolle serviceplatorm in 2018. Eerder hielp ŠKODA al doe-het-zelvers, amateurrenners en hondenliefhebbers “Het mooie van een Guiding Idea is dat je als merk ook in een lastige tijd vast kunt houden aan je eigen koers. De zaterdag van ŠKODA is daar een mooi voorbeeld van” aldus Jakko Achterberg, Creative Partner Selmore.
 
De Zaterdaghulp wordt in eerste instantie online aangejaagd via YouTube, Facebook en Instagram. Waarbij we niet alleen ouders, maar ook kinderen aanspreken. De campagne is volgens de RIVM-richtlijnen gemaakt met de hulp van rubenpaulruben producties


Credits

Client: ŠKODA Nederland
Bureau: Selmore Creative Agency
Productie: rubenpaulruben
Regie: Paul Roest
Camera: Ruben Faber
Edit: Ruben Faber
Sound/music: Soundsright
Grading: Rik Mahieu