No Fairytales maakt debuut op TV

12-05-2020 (13:30) - Campagnes

Food scale up No Fairytales, bekend van de groente tortilla’s, hoopt vanaf 12 mei met een 15” spot op televisie nog meer consumenten te kunnen inspireren om op een gemakkelijke manier ietsmeer groenten te eten.
 
De groente tortilla’s, vers te vinden in het koelschap, zijn gemaakt met 45% groenten en gemakkelijk te vullen tot een lekkere wrap. Deze boodschap zal in de komende twee weken onder de aandacht worden gebracht en versterkt worden via online video en activatie op social media kanalen, zoals Instagram en ook Pinterest.]
 
“Spannend dat No Fairytales voor het eerst een mogelijkheid heeft gekregen om consumenten ook via TV te laten kennismaken met onze groente tortilla’s. Ons doel is om op grote schaal mensen op een gemakkelijke manier een stapje beter te laten eten. We hopen velen te kunnen laten zien dat een maaltijd met bijvoorbeeld een worteltortilla, gegrilde kip en paprika, zo gemaakt is en gelijk iets meer groenten bevat dan met een reguliere tortilla. Daarnaast is het nog heel lekker ook- en dat is natuurlijk het belangrijkste”, aldus Bernadette Kooijman, oprichtster van No Fairytales.
 
Vanaf 12 mei twee weken te zien bij de STER.