Ode aan vrijheid in uniform van G-STAR

04-09-2018 (16:31) - Campagnes

G-Star RAW en regisseur Dexter Navy bundelen hun krachten voor de campagne Herfst/Winter 2018. Met ‘Uniform of the Free’ grijpt het merk terug naar de oorsprong van denim als workwear en brengt het een eerbetoon aan zijn geschiedenis als het favoriete kledingstuk van vrijzinnige geesten.


Dexter Navy, Campaign Director."Sommige mensen laten hun talenten direct zien terwijl anderen hun unieke vaardigheden meer op de achtergrond uitvoeren. Voor mij is dat het gevoel van 'RAW' en onderstreept het de vibe van de G-Star campagne video." De muziek in de campagnefilm komt van de elektronische producers The Blaze. De tekst is geschreven en ingesproken door de Amerikaanse woordkunstenaar Rapsody. 

 

ode aan vrijheid

De campagne van G-Star staat voor zelfverzekerde individuen, van urban cowboys tot hiphopballerina's, van vrouwelijke dirt bikers tot urban climbers. Mensen die grenzen verleggen en de dingen op hun eigen manier doen. Het resultaat is een ode aan vrijheid. De 'Uniform of the Free'-collectie is op maat gemaakt voor elk individu, waarmee G-STAR elk bijzonder talent centraal laat staan.

 

credits

Concept van HERC the agency
Video van Dexter Navy
D.O.P. door Khalid Mohtaseb
Fotografie door Dexter Navy
Muziek van The Blaze
Tekst van Rapsody en HERC the agency