Samsung daagt creators in nieuwe campagne uit

Samsung daagt creators in nieuwe campagne uit

08-11-2019 (10:12) - Campagnes

Samsung lanceert de 360 graden campagne ‘Create #withGalaxy’ waarmee iedereen met een Galaxy smartphone wordt uitgedaagd om creators te worden. Fantastische foto’s of geweldige video’s kun je tegenwoordig gewoon met een telefoon schieten, maar nog niet iedereen doet het. De campagne is 100% gefilmd en gefotografeerd met Galaxy devices.

Thijs de Boer, executive creative director, Cheil Amsterdam: “Vanuit de ‘Do What You Can’t’-filosofie inspireert, challenget en leert Samsung heel Nederland hoe je zelf content kunt maken waarvan je altijd dacht: ‘dat kan ik niet’. Onzin. Met een paar alledaagse voorwerpen, een beetje creativiteit en een Galaxy smartphone maakt iedereen de mooiste beelden. Ook jij.”

Samsung gaat de eerste weken inspireren en triggers met een digital en social campagne, TVC, bioscoop en DOOH en dan begin december uitdagen via de bekende creators en hun social kanalen. Deze social challenges en de #withGalaxy creaties die daaruit volgen, verschijnen naast social ook op een online platform: withGalaxy.nl. Samen met tutorials waarin de creators uitleggen hoe je dit zelf kunt maken.
 
Ook in retail worden Galaxy bezitters aangespoord om Galaxy creators te worden. 
 
Naast Nederland wordt de #withGalaxy campagne en het platform ook uitgerold in België.