Sixt neemt virale Valentijnsvideo's op de hak

08-02-2018 (14:07) - Campagnes

Sixt lanceert vandaag een opzienbarende Valentijnsvideo. Steeds vaker produceren grote merken video's die inhaken op thema's als Kerst en Valentijnsdag. Zo ook Sixt. Maar wel op een hele andere manier.

Sixt is een internationale campagne gestart met als onderwerp 'Valentine's Day Fairytale'. De campagne bestaat uit een televisiespot waarin een vrouw op leeftijd met een huurauto een reis onderneemt langs plaatsen die herinneringen oproepen aan een oude liefde. Met een onverwacht einde met de slogan: "Okay, we can't do emotional. But we can do affordable."

Voor de Valentijnsdagcampagne zet Sixt alle internationale communicatiekanalen in. Het idee en concept van de spot zijn van de hand van bureau thjnk uit München en Tempomedia heeft de productie gedraaid.

Erich Sixt, CEO ovan Sixt zegt: "De nieuwe campagne laat zien waar een sterke internationale advertentie om draait: Het is relevant, eye-catching en humoristisch. Dit laat zien dat Sixt staat voor meer dan alleen innovatieve producten en topservice. Met deze actie onderstrepen we dat Valentijnsdag een belangrijke dag is voor veel van onze klanten. De actie wordt daarom ook breed gedragen binnen onze gehele organisatie en bij onze partners en geeft aan dat voor ons altijd de klant centraal staat."

Sixt viert Valentijnsdag met haar klanten die geliefden willen bezoeken die niet om de hoek wonen. De Valentijnsdagkorting geldt voor klanten in meer dan 100 landen en biedt tot 25% korting op boekingen op 14 februari. Ook singles krijgen korting op hun droomauto.