Solliciteren met een TikTok video bij supermarktketen Dirk

Solliciteren met een TikTok video bij supermarktketen Dirk

24-09-2020 (17:23) - Campagnes

Kandidaten kunnen vanaf nu niet alleen met een standaard sollicitatiebrief, maar ook met een TiktTok video solliciteren voor een traineeship bij supermarktketen Dirk.
 
Creatief bureau Natwerk ontwikkelde de socialmedia-campagne voor Dirk, waarin onder andere TikTok, Instagram, Facebook en LinkedIn worden ingezet voor meer zichtbaarheid én als tool om je als kandidaat te kunnen presenteren. Niemand minder dan de huidige directeur Marcel Huizing doet op social media een oproep, aan alle potentiële Dirkteuren van de toekomst.
 
De campagne is de eerste stap om van Dirk een sterk werkgeversmerk te maken.. Via de inzet van diverse socialmediakanalen worden geïnteresseerden in een traineeship van afdelingsmanager doorgelinkt naar werkenbijdirk.nl. Om een TikTok video toe te voegen aan een sollicitatie, volg je DIRK op TikTok en voeg je #DIRKteur toe aan je video. Uiteraard komen kandidaten zonder video ook nog steeds in aanmerking. Uit de beste inzendingen worden de kandidaten geselecteerd die op gesprek mogen komen.