The Dean zingt voor Veneta.com raamdecoratiespecialist

17-06-2021 (15:17) - Campagnes

Een samenwerking tussen een online raamdecoratiespecialist en een populaire Nederlandse rapper: je zou het niet snel verwachten. Toch hebben Veneta.com en rapper The Dean zich eraan gewaagd. Club Veneta, die wordt geopend met het nummer ‘Wat Is Jouw Naam?’, laat zien hoe Nederlandse rap prima samengaat met raamdecoratie.

De rapper en Veneta.com kunnen elkaar op het gebied van eigenzinnigheid en lef wel vinden. The Dean, artiestennaam van Daan Boom (bekend van Streetlab), heeft in korte tijd een grote hype gecreëerd. Zijn weg naar de top als bekende rapper heeft hij vastgelegd in een documentaireserie die te zien is via Youtube sinds 13 mei. In de serie zien we hoe The Dean iedere aflevering in samenwerking met gevestigde namen uit de muziekwereld hiphopnummers uitbrengt. Zo werkte hij in korte tijd samen met René Froger en rapper Donnie.
Hoewel de rapper nog kort geleden is gestart met zijn rap-carrière, tekende hij onlangs zelfs een platencontract bij Sony Music.
 

Club Veneta

En nu is daar het nummer dat speciaal voor Veneta.com werd geproduceerd: 'Wat Is Jouw Naam?' We zien The Dean optreden met de vrouwelijke hip-hopartieste Zulema in Club Veneta, inclusief stijlvolle gordijnen. Daarnaast horen we in de zin ‘Ik vroeg naar je naam, maar die kon ik niet verstaan’ dat The Dean zacht ‘Veneta’ fluistert.