TNO lanceert najaarscampagne met STROOM

TNO lanceert najaarscampagne met STROOM

15-10-2021 (10:35) - Campagnes

De campagne is onderdeel van de meerjarige TNO ‘Zie het voor je’ campagne en werkt vanuit verschillende thema’s. Zo is eerder dit jaar het thema “Gezondheid” gecommuniceerd middels een branded content samenwerking met DPG.

De mediastrategie focust zich op het realiseren van inhoudelijke merkbetekenis voor het merk TNO. Een contentplan dat uitgaat van nieuwswaardige en actuele artikelen in een kwalitatief umfeld is daarvoor uitermate geschikt. De aankomende flight bouwt door op eerder behaalde resultaten. Eerdere campagnes van TNO waren zeer effectief in termen van leestijden en uitkijk- en doorklikratio’s. Daarin werd meer inhoud gegeven aan het merk TNO en haar aandachtsgebieden: “Gezondheid”, “Veiligheid”, “Duurzaamheid” en “Digitaal’’. Vanuit het thema “Veiligheid” worden in de huidige flight verschillende deelgebieden besproken waarbij TNO werkt aan belangrijke innovaties. Zo is deze week een artikel op Nu.nl verschenen over de nabije toekomst: een robot als reddingswerker.
 

Lange termijn branded content partnership DPG

Al ruim 2 jaar is de branded content campagne actief met diverse thema’s. De komende twee maanden verschijnen er vanuit TNO in samenwerking met branded content partner DPG diverse artikelen op Nu.nl en AD. Daarbij is verdere verdieping na het lezen van de artikelen mogelijk met aansluitende TNO podcasts rondom het thema “Veiligheid”.
 

Samenwerking Q-music

STROOM heeft in de mediastrategie een branded content samenwerking opgenomen met Q-music, onderdeel van DPG, om de artikelen die op Nu.nl verschijnen aan een breed publiek voor te stellen. Via branded promo’s interesseren we de doelgroep op deze zender voor TNO. Daarnaast wordt de campagne aangevuld met online video op relevante nieuwssites om de volledig geïnteresseerde doelgroep te bereiken die nog een extra verdiepingsslag wil maken.
 
 

Gelaagde thematische campagne

TNO is een vooraanstaande Nederlandse innovatie- en kennisorganisatie. STROOM en TNO bouwen verder aan de inhoudelijke merkbekendheid van TNO. Door middel van de campagnes met onderwerpen als Mobiliteit, Gezondheid en Veiligheid laten wij Nederland zien dat het werk van TNO van toepassing is op ons allemaal.