Treatwell lanceert campagne ‘Find Beauty In Your Community’

Treatwell lanceert campagne ‘Find Beauty In Your Community’

13-10-2020 (14:09) - Campagnes

Treatwell, een boekingsplatform voor haar en beauty, heeft een campagne gelanceerd waarmee het lokale haar- en beautysalons op de kaart wil zetten. Met de ’Find Beauty in Your Community’ campagne zet Treatwell haar- en beautyhotspots van bepaalde wijken in onder andere Amsterdam en Rotterdam in de spotlights met billboards en posters. Doel: communities in inspireren om lokale bedrijven te (blijven) ondersteunen.
 
De campagne wordt uitgerold in grote Europese steden waarin Treatwell actief is: Berlijn, Hamburg, Amsterdam, Parijs en Rotterdam. De namen van 954 individuele salons en specialisten zullen in oktober en november te zien zijn op meer dan 1027 billboards en digitale schermen in Europa.
 

Community is key

'2020 heeft iedereen het belang van gezondheid doen realiseren en de waarde van onze vrienden, familie en buren, maar ook onze wil om lokale bedrijven te ondersteunen en daarmee een community in stand te houden. We vieren de professionaliteit van onze branche en benadrukken dat haar en beauty meer is dan alleen een dienst. We brengen beauty - letterlijk - naar de straat met een gedurfde en emotionele campagne, terwijl wij klanten eraan herinneren dat (haar en) beauty overal in hun community aanwezig is', aldus Joanna Christie, Brand Director Treatwell
 

Murals

De boodschap van de campagne wordt ook verspreid door middel van kunst. Treatwell werkt samen met lokale kunstenaars om beauty letterlijk op straat te brengen met een muurschildering. De mural voor Nederland is ontwikkeld in samenwerking met Zender en zal zichtbaar zijn op de Jan Pieter Heijestraat in Amsterdam, van 12 oktober tot 12 november.