Bioscoopdocumentaire De Autovakmannen

06-02-2017 (14:52) - Creatie

François Driessen, eigenaar van dealerholding Driessen Autogroep in Eindhoven, is samen met onder andere minister Melanie Schultz Van Haegen één van de hoofdpersonen in de nieuwste bioscoopdocumentaire De Autovakmannen van filmmaker Gwen Jansen.

De Autovakmannen geeft een indringend en vergaand kijkje achter de schermen in negen verschillende autobedrijven. Vanaf 10 februari is de documentaire in meerdere bioscopen te zien.

Door alle nieuwe technologische ontwikkelingen lijken auto’s steeds meer te veranderen in een soort rijdende computers. De manier waarop auto’s moeten worden onderhouden en gerepareerd verandert daardoor drastisch. Ook de wensen van de klanten veranderen in snel tempo.

François Driessen is directeur van één van de grootste dealerholdings in ons land. De Driessen Autogroep voert tien verschillende automerken. François is vastberaden om voorop te blijven lopen als het gaat om technologische innovaties.

Hij ziet vooral veel extra kansen om het bedrijf nog verder te laten groeien als het gaat om onder andere het digitaliseren van bedrijfsprocessen. De film volgt hem bij de implementatie van één van de projecten die hij benoemd heeft in dit kader en laat zien in hoeverre het hem lukt om de vele medewerkers ook hiervoor te enthousiasmeren.