Foam en Börse steunen samen talentvolle fotografen

19-09-2017 (12:21) - Creatie

In zijn missie om jonge kunstenaars te steunen heeft Foam bijval gekregen van De Deutsche Börse Photography Foundation. Beide partijen zijn een samenwerking aangegaan die ertoe moet leiden dat talentvolle fotografen meer ruimte krijgen hun creativiteit de vrije loop te laten.
 

foundation

De Deutsche Börse Photography Foundation, die zich richt op het verzamelen, presenteren en ondersteunen van hedendaagse fotografie, zal haar steun verlenen aan het Talent Issue van het Foam Magazine, de internationale reizende Foam Talent-tentoonstellingen en het bijbehorende programma. De foundation zal onder meer werken van Foam talenten aankopen voor zijn collectie. Het uiteindelijke doel is om opkomende kunstenaars meer bekendheid te geven bij zowel professionals als het grote publiek. 
 

tentoonstelling

Komende vrijdag 22 september wordt de tentoonstelling Foam Talent, gebaseerd op het meest recente Talent Issue van Foam Magazine, met werk van 20 jonge internationale fotografen, officieel geopend in Foam in het bijzijn van de kunstenaars (te zien t/m 12 november 2017).