Grote update van Rewriters app met veel nieuwe street art

30-06-2017 (10:00) - Creatie

Street art is niet statisch. Er verdwijnt werk van de straten en er komt werk bij, en als het aan ons ligt gaat dat tweede sneller dan dat eerste. De Rewriters-app is daarom alweer aan een flinke update toe, waarin maar liefst acht nieuwe werken te zien zijn, van Bier & Brood, Enigma Geometricks, Lastplak Collective, I Am Eelco, Ox-Alien en Thor, MeLikePainting, Rul3rs, Opperclaes en Ces 53.


gratis update
Mensen die de app al aangeschaft hebben via de App Store (voor iOS toestellen) of Google Play (voor Android-toestellen) kunnen de update gratis downloaden door op het openingsscherm de ‘Update route’-knop linksboven aan te tikken. Zodra je dat gedaan hebt, zijn de acht nieuwe muren in de route opgenomen.
 

1,09 euro
Heb je de app nog niet, dan is deze voor €1,09 in iOS of voor €0,99 in Android aan te schaffen. Toekomstige updates blijven gratis. Dat geldt uiteraard ook voor de compleet nieuwe, derde route die er in september bij komt in de Rotterdamse wijk Crooswijk. De route door het centrum van Rotterdam is nu al geüpdatet, en op Hiphop In Je Smoel is een uitgebreide preview te zien waarin een aantal van de werken daarin uitgelicht wordt.